TOP

Col·laboradors

Aquestes webs col·laboren amb La Encuesta Semanal:

- El Quintet Esportiu: Equip de persones que transmeten per Ràdio Cardedeu (90.7FM) i per internet els partits més importants del FC Barcelona, Regal Barça, Barça Alusport i tota la temporada de la Fórmula 1 en directe.
Web: http://elquintetesportiu.webs.com/

- Temes per a Windows: Aquí podreu trobar els millors temes gratuïts per a Windows 7. Transforma el teu ordinador Windows en Mac OSX, i quan t'avorreixis, amb un clic desinstal·la'l, així de fàcil! Segur que trobes el que t'agrada!
Web: http://temesperwindows.jimdo.com/

- CatBodes: CatBodes és l'única empresa de Catalunya especialitzada en la representació de bodes civils.
Vosaltres podeu triar el lloc, el dia, l'hora... on fer la celebració de la vostra boda. Tan pot ser en un restaurant, en un jardí, a casa vostra... Pot ser a qualsevol lloc, i si no us decidiu us recomanen un bon lloc.
També, si necessiteu el certificat de naixement, matrimoni o defunció, els hi podeu encarregar i us el faran arribar el més aviat possible. En definitiva, és una bona opció per a celebrar la vostra boda.
Web: http://catbodes.com/

- Tot Guies: Un blog col·laborador directe amb La Encuesta Semanal,on podreu descarregar-vos o veure notícies de qualsevol cosa!
Web: http://totguies.blogspot.com

- LOL Graciosos: Amb aquest blog se t'ha acabat l'aborriment! Tot tipus d'acudits i còmics per a passar una bona estona!
Web: http://lolgraciosos.blogspot.com.es/
1 comentaris:

  1. Anònim
    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

Publica un comentari a l'entrada