TOP

L'Office 2013 ja està aquí!


Per fi ja han tret a la descàrrega l'Office 2013. Nosaltres l'hem provat i us expliquem les novetats i el que ens ha semblat.
Les icones que podeu veure a la capçalera d'aquesta entrada són les icones oficials del Word, PowerPoint, Excel i OneNote del Office 2013. Les icones són molt simples i les han fet molt similars a la interfície del Windows 8.
Començem amb el primer programa del paquet i el més conegut, el Word.

El pot dir que el Word no té moltes novetats en quan a funcions. El que si que té són més afectes quan desplegues un menú, com per exemple el del tipus de lletra, i la nova interfície, també molt simple i sense l'afecte 3D de l'Office 2010.

Continuem amb el PowerPoint:

El PowerPoint és potser, el que més novetats estrena (encara hi ha poques). En aquesta versió del PowerPoint, han volgut canviar les proporcions de la diapositiva, ja que si us hi fixeu en la imatge, la diapositiva ja no té un format quadrat com en les altres versions del PowerPoint, sinó que la diapositiva és panoràmica. 
També una altra novetat important és que han afegit nous dissenys per a les diapositives, i cada disseny es pot personalitzar! Per exemple, una diapositiva que té barres verdes, pots canviar les barres a color blau.

Seguim amb l'Excel:

Jo no soc una persona que utilitza molt l'Excel, i només us puc dir que han afegit efectes igual que en el Word. També us puc dir que Microsoft diu que té moltes noves funcions.

Passem al OneNote:

En el OneNote si que no hi ha moltes novetats excepte els efectes i la nova interfície.

Microsoft ha afirmat que també hi haurà versió per a mòbils Android i iOS del office 2013, per primera vegada en la història.

Però no tot són bones notícies, Microsoft ha afirmat que no hi haurà versió del Office 2013 per als ordinadors Mac.

Nosaltres creiem que Microsoft s'ha centrat més en fer un rentat de cara al Office, i adaptar-lo per a pantalles tàctils amb la interfície Metro, com el Windows 8, però no s'ha centrat molt en en afegir novetats importants.
A mi, aquesta nova versió no m'ha agradat molt, però aquesta versió que han tret avui encara és la versió beta, i haurem d'esperar fins al gener del any que ve, quan treguin la versió definitiva, si afegeixen més novetats.Aquesta versió beta està oberta al públic i és gratuïta. Si te la vols descarregar i veure per tu mateix quines són les novetats, pots descarregar-te'l des de la web del Office: http://www.microsoft.com/office/preview/es
1 comentaris:

  1. Anònim

    A mi tampoco me gusta mucho. Ahora mismo me lo descargo. Muchas grácias.

Publica un comentari a l'entrada